Prodejna v sobotu otevřena 9-12h

Salming Trail Hydro Beige/Black 1289086

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 

Dámské trailové boty vhodné do špatného počasí

 

Dostupnost Skladem (1 ks)
Varianta
Běžná cena 4 499 Kč
Ušetříte 1 509 Kč (–33 %)
2 990 Kč    
Značka Salming
Kategorie Obuv dámská
Záruka 2 roky
 

Salming Trail Hydro konstrukčně vychází z ověřeného modelu Salming Trail 5. Bere si z něj kompletní koncept mezipodešve i podešve, jejíž hlavní prvkem je skvělá podrážka Vibram Megagrip™ s univerzální 4 mm vysokým vzorkem, která vyniká skvělou přilnavostí.

Ten nejdůležitější rozdíl, který zdobí Trail Hydro oproti klasické variantě, však hledejte v oblasti svršku. Ten je kompletně zpracovaný z odolné a excelentně prodyšné voděodolné membrány Salming HydroGuard™.

Kombinace výše uvedených vlastností spolu se středně vysokým a velmi pohodlným tlumením dělají z modelu Trail Hydro jedinečnou variantu pro výběhy do přírody ve dnech, kdy se očekává nevlídné počasí.

Do přírody i přes rozmary počasí

Plánujete trailový výběh a předpověď počasí nevypadá úplně příznivě? Pak je čas na Trail Hydro. Díky nepropustnému svršku a skvělé univerzální Vibram podrážce vás spolehlivě provedou všemi nástrahami, které vám terén i povětrnostní podmínky připraví.

Pro začátečníky i zkušené horaly

Model Trail Hydro je ideálně tlumená a stabilní běžecká bota, jejíž vlastnosti v terénu ocení jak začínající běžec, tak zkušený horský závodník.

Pro pohodlné trailové proběhnutí i horské tůry

Model Trail Hydro je nejen ideální volbou pro prakticky jakkoliv dlouhé výběhy v terénu, ale zároveň můžu být i vítanou alternativou pro pěší horské túry, kdy oceníte jeho lehkost, pohodlnost a schopnost ochránit ve chvíli, kdy se počasí vzbouří.

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: